☆ Kerstcadeau tips 2017 hem/haar ☆

Ja, het is alweer dié tijd van het jaar, Sinterklaas is weer naar Spanje, en de Kerstman staat alweer voor de deur, wat meteen de volgende vraag met zich mee brengt: Wat moet ik kopen voor kerst? Allereerst even: Je hoeft geen honderden euro’s uit te geven voor een kerstcadeautje. Soms gaat het gewoon om het gebaar. Maar omdat kerstshoppen nu eenmaal heel leuks is, en iedereen wel eens wat inspiratie kan gebruiken, hierbij een kerstcadeau-tips lijstje!

Voor haar

♥ Lingerie! Met stipt op 1. (Niet dat ik een volgorde aanneem tijdens deze tips). Misschien niet het eerst waar je aan zou denken, maar stiekem vindt elke vrouw het leuk om lingerie te krijgen, nou ja bijna elke vrouw dan. Ik heb mijn vriendinnen lingerie gegeven omdat ik momenteel stageloop bij een bekend lingeriemerk, en er daar echt ben achter gekomen hoe leuk lingerie als cadeau kan zijn. Ik begrijp dat je liever iets anders geeft aan je moeder of oma, maar dit hoeft niet! Het ligt een beetje aan de persoon maar dit kun je het best zelf inschatten + het hoeft niet altijd heel sexy. Beetje mooi inpakken zodat niet meteen de hele familie ziet wat iemand krijgt. Beetje privé ben ik met je eens. (Voor de mannen onder ons: duik haar kast eens in, ze heeft vast nog wel een bh of slip waar haar maat nog instaat;)

♥ Parfum. Ik hoor je denken: Lekker origineel maar ja, parfum. Je doet er vaak lang mee, en je gebruikt het dagelijks. Maar hoe weet je wat iemand lekker vindt? Meestal kun je aan de hand van de parfum die een persoon al heeft, al een heel eind komen. Medewerkers van een parfumerie weten vaak prima (door speciale parfum trainingen, huh wat? Ja echt!) wat diegene dan ook lekker zou vinden. Maar een risico is het altijd. Liever op save? Koop een cadeaubon altijd goed.

♥ Verwenpakketje. Maak een lekker verwenpakketje met chocolade, iets lekkers voor onder de douche, een maskertje, een tijdschrift en ga zo maar door. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt, superhandig dus voor een kleiner budget.

♥ Make-up item. Bijna alle vrouwen dragen weleens make-up. Een mooie mascara of oogschaduw dat leuk is ingepakt is altijd leuk om te krijgen! Vind je het moeilijk om zelf een keuze te maken? Vraag een vriendin of familielid wat zij mooi zou vinden, of vraag een winkelmedewerker om advies zij weten raad!

♥ Reclameproduct. Ja, oogjes open en oren gespitst! Als er een reclame op tv voorbijkomt, je rijd langs een billboard met een reclame, je hoort een reclame op de radio, je ziet dat zij naar een reclame kijkt in een blaadje en ze zegt “Wat leuk!!” dan kunnen dit meerdere dingen betekenen. 1. Ze vindt het des betreffende product leuk, en wil dat jou graag laten weten (hint hint) 2. Ze heeft het morgen in huis. 3. Als ze het niet écht “Wat leuk” vindt, geeft ze vaak meteen al een reden daarvoor dus luisteren! “Alleen heb ik dat al” “alleen weet ik niet of ik het echt zou gebruiken” “Volgends mij gaat het snel stuk”. Bewaar het bonnetje na aankoop altijd handig. Succes!

♥ Cadeaubon. Ja daar is ie weer! De cadeaubon. Heerlijk, vooral als jouw vriendin/moeder/zus(je)/oma/tante/nicht etc. Een eigen smaak heeft. Je kunt ervoor kiezen een cadeaubon te geven van een winkel met veel producten, dan zit je eigenlijk altijd wel goed. Denk aan: Bijenkorf, of een online Bol.com bon, (klinkt saai misschien maar ze hebben bijna alles! nee niet letterlijk haha) Of van een ander warenhuis. Verder iets specifieker: Rituels bijna altijd goed, Douglas, ICI Paris, Hunkemöller, haar favoriete kledingwinkel, houdt ze van lezen? Boekenbon. Dinerbon, Fashioncheque etc.

♥ Dagje naar de sauna/wellness. Need I say more?

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — 

Voor hem & haar

♥ Uitje. Ik ben gek op uitjes! Koop of maak een leuk kaartje bedenk een uitje zoals: Bioscoop, dagje naar een bepaalde stad, uiteten, lunchen, of dagje strand met wat drinken, dagje pretpark, museum of dierentuin. Het hangt een beetje af van je budget maar er zijn genoeg uitjes die je kunt verzinnen!

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — 

Voor hem

♥ Ook een verwenpakketje. Maak een lekker verwenpakketje met zijn lievelingschocolade, snoep of chips. Stop er wat lekkers in voor onder de douche, of zijn lievelingsdeo, parfum? Een flesje van zijn lievelingsdrankje, of speciaal bier? (18+), een muts of handschoenen voor de koude maanden, en ga zo maar door!

♥ Hobby. Dus als er een hobby mee speelt in het verhaal kun je, je gaan verdiepen in die hobby en daarvoor iets leuks kopen. Maar dit hoeft niet. Je kunt ook een zelf gemaakte cadeaubon geven waarop staat dat hij “…..” mag uitzoeken van jou. Desnoods met een waarde van “…. euro”. Dit geldt ook voor uitjes of een dagje naar een stad om te winkelen als hij dit leuk vindt natuurlijk.

♥ Auto. Is het een automan? Dan zijn er heel veel dingen die leuk zijn om te geven. Kijk eens rond bij de Action, ANWB, en op bol.com. Er zijn zat leuke accessoires die zijn auto er nog mooier doen uitzien dan hij al vind. Vindt je het eng om iets te kopen “voor zijn schatje”? Dan geef ik je groot gelijk. Gewoon niet doen;) Of ga voor save en koop een autoblad.

♥ Gadgets. Nieuwe oortjes, een koptelefoon, een telefoonhoesje, etc. Kijk eens rond in de BCC, Mediamarkt, Action, of Bijenkorf daar heb je vast leuke snufjes! Het merk: Gentlemen’s Hardware vind ik altijd een superleuk merk voor mannen als het om cadeautjes gaat. Er zit ook meteen een leuke verpakking omheen!

 Reclameproduct. Same story about het reclameproduct. Oogjes open en oren gespitst, dan kom je een heel eind.

 

Zelf heb ik voor iedereen dit jaar 1 cadeautasje met daarin dingen waarvan ik bijna zeker weet dat ze het allemaal erg leuk zouden vinden. Weg met alle losse cadeautjes compact maar persoonlijk, daarvoor ben ik gegaan dit jaar. Wat doe jij? Allemaal losse cadeautjes? Of trekken jullie loodjes? Of vier je geen kerst? Ik ben benieuwd!

 

LIEFS, LYSHA

2017-12-27T20:14:03+00:00december 12th, 2017|Tips|0 Comments

Leave A Comment

CommentLuv badge