About2018-01-08T22:39:42+00:00

Even voorstellen

Mijn naam is Lysha, ik ben 21 jaar oud (12-08-1996) en ik woon in de mediastad: Hilversum. Ik studeer aan de opleiding media & communicatie sinds september 2015. Naast mijn opleiding heb ik nog veel meer interesses, zoals: acteren, mindstyle, reizen, fashion, en nog veel meer.

Ik ben een ontzettende eigenwijze dame die goed weet wat ze wilt. Ook kan ik een enorme controlfreak zijn, dit is dan weer niet altijd in mijn voordeel. Mijn vrienden omschrijven mij als spontaan, en gezellig en vinden dat ik een sterke persoonlijkheid heb. Ook vinden ze mij soms “blond” ik hoop dat dit tussen ons blijft 😉

Ik ben een dromer en een denker, en zorg er graag voor dat die combinatie veranderd in een doener. Zoals je misschien al een beetje kan opmaken uit de tekst, jaag ik graag mijn dromen achterna, en ben ik absoluut niet bang voor tegenslagen. Er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden. Dat is tevens een boodschap die ik aan iedereen mee zou willen geven. Als je iets echt wilt, dat kan het zolang jij er maar in geloofd.

Waarom Lysha.nl?

Sinds 2013 las ik al velen blogs, en dan vooral op lifestyle gebied. Op een gegeven moment dacht ik, dit wil ik ook! Een eigen magazine maar dan online. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Waarom? Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik niet de enige.

Wat heb ik dat andere niet hebben? Wat kan ik mijn lezers bieden wat andere nog niet doen? Sommige vragen bleven maar in mijn hoofd rondzwerven. Ik wou niet ‘zomaar’ beginnen. Ik wou uitzoeken wat mijn site uniek zal maken. Het duurde mij 26 maanden om hierachter te komen. Ja, echt waar. En het antwoord was al die tijd dichterbij dan ik dacht. Ik! Iedereen is uniek, dus zal mijn site dat ook zijn.

Sindsdien ben ik sinds september 2015 de trotse eigenaresse van Lysha.nl mijn persoonlijk lifestyle blog. En sinds november 2017 officieel begonnen met bloggen. Is mijn site af? nee. En misschien wel nooit. Alle begin is moeilijk, van fouten leer je. Ook al doe ook ik, alles het liefst in één keer goed.

Over mijn blog

Op mijn blog kun je verschillende onderwerpen binnen de lifestyle lezen, en dat alles met een personal touch. Deze onderwerpen zullen vooral gaan over mijn opleiding. Media in de vorm van de televisiewereld, acteren en figureren. Communicatie in vorm van interviews, mindstyle en tips en trics. Naast deze, zullen er nog veel meer onderwerpen voorbijkomen. Ik hoop met mijn blog zoveel mogelijk lezers te inspireren, en misschien wel te motiveren.

LIEFS, LYSHA